Kopdar tgl 28 September 2017

Ayo rek, seng duwe waktu selo ayo teko nang agenda kopdar rutin Tribun Green Nord 27. Ojok lali dicatet tanggal, jam, karo panggone yo rek!
?: Kamis (28/09/2017)
?: 19.27WIB
?: Taman Hiburan Rakyat(THR)
Nang kopdar rutin mene iki gak mek ajang silahturahmi karo dulur Bonek Tribun Utara liyane tok, tapi sek akeh pembahasan liyane. Antarane sosialisasi #OurTribuneOurRules, persiapan gawe match dino Sabtu lawan Semeru FC. Wes, ojok lali bunderono kalendermu, teko nang kopdar rutin yo rek yo. Wani! #GreenNord27Tribune #OurTribuneOurRules –

Komentar